Over de Winkel

Welkom in de webwinkel Homminga’s Fijne Winkeltje voor een complete smaakbeleving

Dranken

Kadokaart

kado's

Over ons

 

Al meer dan 80 jaar is Homminga's Fijne winkeltje een begrip in Harlingen..

 

Homminga’s Fijne Winkeltje is een speciaalzaak voor fijnproevers.

De basis van ons bedrijf is kaas. Wij hebben een uitgebreid assortiment Nederlandse en buitenlandse kazen, kazen die zich kenmerken door smaak, karakter en eigenheid.

 

Met het ontstaan van de winkel en nu ook van onze webwinkel voor belegde broodjes, kaas, fruitmanden, relatiegeschenken en kerstpakketten halen wij allerlei heerlijkheden een stuk dichterbij, zodat u gemakkelijk thuis kunt bestellen! In onze winkel kunt u terecht voor allerlei delicatessen en heerlijke produkten voor een gezellige avond! Ons assortiment bestaat uit: kaas, vers belegde broodjes, fijne vleeswaren, vers gebrande nootjes, wijnen, salades, olijven en tapanades.

 

 

Kadopakket of relatiegeschenk

 

Bent u nog op zoek naar een mooi kadopakket of relatiegeschenk voor de echte kookliefhebber, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

De Kadokaart

 

Geef iemand een kadokaart voor het bedrag dat u zelf kiest. Bij iedere aankoop met de kadokaart wordt alleen het bestede bedrag in mindering gebracht!

 

Wij nodigen u uit om een rustig door het assortiment te bladeren. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over de producten. Uiteraard bent u ook meer dan welkom bij Homminga’s Fijne Winkeltje op de Voorstraat 21 te Harlingen. Om ook ons vers assortiment te komen bekijken, proeven en de sfeer te beleven!

 

Homminga’s Fijne Winkeltje is een winkel voor uw dagelijkse boodschappen, een gezellige lunch en smaakvol diner. Stel zelf uw maaltijd samen uit het assortiment. Wij verzorgen catering en bedrijfslunche's  en diverse dranken op maat voor zowel bedrijven als particulieren.

 

 

Kaas

 

Talloze variëteiten binnen- en buitenlandse kaas, bereid met melk van koe, geit, schaap of buffel, geperst, gekneed, gegoten, geschimmeld of met natuurlijke korst, een lekker pittige, harde kaas van eigen bodem of een smeuïge Saint Agur.

 

 

Webshop

 

Bestellen via de Webshop van Homminga’s Fijne Winkeltje is simpel. Via de online shop in het menu kiest u een productcategorie en het shoppen kan beginnen! Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het op de site niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij regelen het graag! U kunt uw bestelling bij afhalen betalen.

 

 

Vragen

 

Een goede persoonlijke band met onze klanten en onze producenten is voor ons belangrijk. In de winkel nemen we de tijd om te luisteren naar uw wensen en om u te adviseren.

 

Kadopakket

Hapjesschotels

v.a. € 3,50 p.p.

Kazen

Delicatessen

Delicatessen

Delicatessen

Hulp nodig bij bestelling?

U kunt natuurlijk altijd gewoon bellen!

0517 412 510

 

HOMMINGA'S FIJNE WINKELTJE

NIEUWSTE PRODUCTEN

-- Kadopakketten, zelf samen te stellen

-- Kadokaart, leuk om te geven

LAATSTE NIEUWS

Binnenkort 'Harlinger Wien'

Rood en wit

© Copyright 2014. Alle rechten voorbehouden                                            Webdesign Multimediation

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

TWITTER

FACEBOOK

Adres:  Voorstraat 21,

8861 BD Harlingen

Telefoon:  0517 412 510

 

Openingsuren:

 

Maandag - Donderdag      8.30 - 18.00

Vrijdag                                  8.00 - 18.00

Zaterdag                              8.00 - 17.00

Zondag                          Koopzondagen