Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn Hedwig, Karin, Geeske, Anne Marie, Rinnie, Roelinda, Eelkje en Julia.

 

Onze kaas- en delicatessen speciaalzaak is al meer dan 75 jaar een begrip in Harlingen e.o. Vanaf 1931 staat Homminga klaar met adviezen voor de liefhebbers van kaas en specialiteiten. Sinds 1995 hebben Hedwig Homminga en Aant Politiek het roer overgenomen van vader Homminga en met de kennis die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, staan zij met hun team voor u klaar voor al uw vragen en suggesties.

 

Ons Hollandse en buitenlandse kaas assortiment is zeer uitgebreid, van een smaakvolle Beemster exclusief kaas tot een topper van een buffel mozzarella uit Italië. De kazen komen uit diverse landen zoals België, Engeland, Denemarken, Spanje, Griekenland, Zwitserland, Duitsland en uiteraard Italië en Frankrijk.

 

Een breed scala aan salades, patés en tapas ontbreken natuurlijk ook niet in de winkel. Voor een complete aangeklede borrel kunt u bij ons terecht, plateaus met kaas, paté, olijven en diverse tapas worden met veel kennis samengesteld en met vers door ons afgebakken stokbrood wordt uw feest geheid een succes!

De noten branden we dagelijks vers voor u af. Het assortiment bestaat uit wel 15 soorten die zowel individueel lekker zijn, maar waar we ook diverse mixen mee samenstellen zowel on- als gezouten.

 

De keuze bij de vleeswaren wordt steeds groter. Uit vele landen halen we de specialiteiten. Uit Italië en Spanje komt bijvoorbeeld een groot scala aan salami's, rauwe en droge hammen. Kom eens langs en proef het genot uit de landen!

 

Verder is de winkel rijk gevuld met wijn en mooie delicatessen, van oliën en azijn tot jams en verschillende soorten honing.

 

Tot slot maken we van ons vers afgebakken brood graag een lekker belegd broodje voor u, er is keuze uit meer dan 100 soorten vers belegde broodjes.

 

Homminga is binnen Friesland al jaren een bekend producent van de mooiste kerst- en relatiepakketten. Sinds een paar jaar zijn we ook actief buiten Friesland. Op de website vindt u diverse voorbeelden van onze kerstpakketten en foto's van onze zeer uitgebreide showroom te Harlingen.

 

Wat verkopen wij o.a.
Belegde broodjes
Kazen
Fruitmanden
Kerstpakketten

Hulp nodig bij bestelling?

U kunt natuurlijk altijd gewoon bellen!

0517 412 510

 

HOMMINGA'S FIJNE WINKELTJE

NIEUWSTE PRODUCTEN

-- Kadopakketten, zelf samen te stellen

-- Kadokaart, leuk om te geven

LAATSTE NIEUWS

Binnenkort 'Harlinger Wien'

Rood en wit

© Copyright 2014. Alle rechten voorbehouden                                            Webdesign Multimediation

CONTACT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

TWITTER

FACEBOOK

Adres:  Voorstraat 21,

8861 BD Harlingen

Telefoon:  0517 412 510

 

Openingsuren:

 

Maandag - Donderdag      8.30 - 18.00

Vrijdag                                  8.00 - 18.00

Zaterdag                              8.00 - 17.00

Zondag                          Koopzondagen