Openingstijden

Maandag - Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 18:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

Homminga’s Fijne Winkeltje in Harlingen


Over ons

Homminga is al 90 jaar een begrip in Harlingen e.o. Sinds 1931 staat Homminga klaar met adviezen voor de liefhebbers van kaas en specialiteiten. Vanaf 1995 hebben Hedwig Homminga en Aant Politiek het roer overgenomen van vader Homminga Voor lange tijd zijn zij het gezicht geweest voor de speciaalzaak. We zijn nu aangekomen bij een nieuwe, jonge generatie. Op 1 augustus 2016 hebben Tom van den Berg en Julia Woudstra het eigenaarschap van Homminga’s Fijne Winkeltje op zich genomen. Met hart voor de zaak staan ze samen met het Homminga team elke dag voor u klaar.

Ons Hollandse en buitenlandse kaas assortiment is zeer uitgebreid. Van een smaakvolle Beemster exclusief kaas tot een topper van een buffel mozzarella uit Italië. De kazen komen uit diverse landen zoals België, Engeland, Denemarken, Spanje, Griekenland, Zwitserland, Duitsland en uiteraard Italië en Frankrijk.

Een breed scala aan salades, patés en tapas ontbreken natuurlijk ook niet in de winkel. Voor een complete aangeklede borrel kunt u bij ons terecht, plateaus met kaas, paté, olijven en diverse tapas worden met veel kennis samengesteld en met vers door ons afgebakken stokbrood wordt uw feest geheid een succes!

De noten branden we dagelijks vers voor u af. Het assortiment bestaat uit wel 15 soorten die zowel individueel lekker zijn, maar waar we ook diverse mixen mee samenstellen zowel on- als gezouten.

De keuze bij de vleeswaren wordt steeds groter. Uit vele landen halen we de specialiteiten. Uit Italië en Spanje komt bijvoorbeeld een groot scala aan salami’s, rauwe en droge hammen. Kom eens langs en proef het genot uit deze landen!

Verder is de winkel rijk gevuld met wijn en mooie delicatessen. Van oliën en azijn tot jams en verschillende soorten honing.

Tot slot maken we van ons vers afgebakken brood graag een lekker belegd broodje voor u. Er is keuze uit meer dan 100 soorten vers belegde broodjes. Kom gezellig langs in de winkel.

Homminga is binnen Friesland al jaren een bekend producent van de mooiste kerst- en relatiepakketten. Sinds een paar jaar zijn we ook actief buiten Friesland. Op de website www.kerstenrelatie.nl vindt u diverse voorbeelden van onze kerstpakketten en foto’s van onze zeer uitgebreide showroom te Harlingen. De kerstpakketten worden met de hand samen gesteld en helemaal naar uw wens. Eigenlijk is alles mogelijk als het gaat om de inhoud en de opmaak. Dat is nog eens leuk en persoonlijk! De kerstshowroom bevindt zich achter de winkel aan de Voorstraat 21 in Harlingen en is ieder jaar vanaf juni te bezichtigen.

Facebook

Volg onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en leuke win acties!

Like ons op Facebook

Kerst & Relatie

Bekend van de mooiste, leukste en de meest originele kerstpakketten.

Bekijk pakketten