Spice it Up met Boer’n Trots Sambal

Spice it Up met Boer’n Trots Sambal


Benodigdheden
2 stukken Turks brood
50 gr. Boer’n Trots Sambal kaas
Kwart rode ui
Kwart aubergine 
Halve gegrilde paprika (uit pot of zelf grillen)
1 tomaat
Klontje boter
1 el olijfolie
Peper en zout

Uit het tosti ijzer
Een tosti hoeft niet ongezond te zijn. Met de spice it up tosti heb je je dagelijkse portie groente ook weer binnen, heeerlijk! 

Wanneer je verse paprika’s gebruikt, begin je met het snijden van de paprika in vieren en het verwijderen van de zaadlijsten. Besprenkel ze met olijfolie en grill ze 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Verwarm wat boter in een koekenpan, snijd de ui in ringen en de aubergine in plakjes. Wanneer de boter bruin is, bak je de uienringen en aubergine 10-15 minuten op laag vuur met peper en zout. 

Snijd de tomaat en de Boer’n Trots Sambal kaas in plakken. Beleg het Turkse brood met alle groenten en de kaas en doe hem ongeveer 10 minuten in het tosti-ijzer tot de kaas gesmolten is en het brood goudbruin.

Serveer met een yoghurtsaus, van yoghurt, knoflook en groene kruiden.